Ugrás a fő tartalomra

Még egyszerűbb a fogyás

A kisiskolások hangulata, kedélyállapota a korábbi évekhez viszonyítva már higgadtabb, de ennek ellenére nagyon hirtelen változhat. Egyik pillanatban képesek ujjongani, a másikban képesek sírva fakadni! Frusztrációs toleranciájuk valamelyest nő, ezáltal jobban képesek a kudarcok elviselésére, az akadályok legyőzésére, már nem adják fel olyan könnyen tevékenységüket, ha az egyből nem jár sikerrel. Még nyolc-kilenc éves korában is gyakran előfordul, hogy tiltásunkra és az akadályokra daccal reagál. Sokszor olyan heves indulatokat gerjeszt a tiltás, vagy egy határozottabb felszólítás, hogy a gyerek azonnal felugrik és kirohan... Rengeteg türelem, bátorítás, buzdítás, dicséret és simogatás kell ahhoz, hogy a kisiskolás gyerek valóban működjön együtt velünk a fogyókúrában. Állandó, folyamatos pozitív megerősítés I kell ahhoz, hogy képesek legyenek sokszor hónapokon keresztül diétázni, sokat mozogni! Nagyon fontos, hogy a sikerek nyomán önbizalmuk fokozódjon, és kitartásukat ne veszítsék el! Mindennap szüksége van a gyermekünknek újabb és újabb biztatásra, bátorításunkra, hiszen tudjuk, hogy mi adhatunk ehhez erőt! Kedves Olvasóm is bizonyára ismeri, hogy hányan és hányan próbálkoztunk már fogyókúrázni életünk folyamán! Nekünk felnőtteknek sok segítségünk akad a fogyásban, méregtelenítésben. Egy ilyen remek segítség a Specchiasol PURIDREN lúgosító, méregtelenítő koncentrátum, ezt 500 ml-es kiszerelésben találod meg virtuális polcainkon. A gyerekeknek annyival lehet könnyebb a fogyókúra, hogy több lehetőségük van a mozgásra, de a kedvenc ételekről való lemondás nekik is nehéz. Az iskola teljesítményt mér. Minden gyereknek van egy elfoglalt helye az osztály képzeletbeli rangsorában, ami meghatározó tényező az önbecsülésében és az ön-elfogadásban. Szinte mindegyik gyerek tudja magáról, hogy kik a nála ügyesebbek, okosabbak, fürgébbek és kik a gyengébbek. Ez természetesen a külsőre is vonatkozhat. Ha vannak nála kövérebbek, akkor azzal vigasztalhatja magát, hogy „én nem is vagyok olyan kövér, mint a Pisti"- ezzel lezárva a problémát. Olyan kövér gyereket is ismertem, akit egyáltalán nem zavart a túlsúlya, és egyáltalán nem foglalkozott azzal sem, hogy mások milyennek látják. Boldogan ette mindennap a 3 cm vastag zsíros kenyerét. Azt már most meg kell említenem, hogy ha valakit nem zavar a súlyfölöslege, azt mi nem tudjuk rávenni fogyókúrára, legfeljebb majd a sors rákoppinthat az orrára egy későbbi betegség képében.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az egészséges vércukorszint és a vegetarianizmus

A vegetáriánus rendszer több növényt használ, mint a hagyományos, vegyes táplálkozás. Olyan ízek megismerését is lehetővé teszi, amelyekkel máskülönben nem is találkozna az ember. A csalán, a gyermekláncfű levele, a tyúkhúr, a porcsinkeserűfű mindennapos salátaétel. A vegetáriánus ételek noha nem íztelenek, mégis sokkal kevésbé sarkallják az embert mértéktelen fogyasztásra, ezáltal sokkal ritkábban fordul elő az elhízás. A gazdag rosttartalmú, nyers növ   A Diabet Guard granulátum 100 g Ayurveda segít abban, hogy a vércukorszinted a jó szinten maradjon. Adagolás napi egy két teáskanál étkezés előtt tíz perccel, vízben feloldva.   Ezt a táplálék kiegészítőt kúraszerűen érdemes alkalmazni. A vegetáriánusok is használhatják. Rendeled meg még ma webshopunkból! Az említett fokú jóllakottságot egyébként egyik haladó táplálkozási rendszer sem tartja helyesnek, sokkal egészségesebb egy kicsit mindig éhesnek maradni, mint túltölteni a gyomrot. Gyakori aggály az is, hogy a kisgyermekek egészs

A bor és más alkoholos ital készítése

Az égetett szeszt bor ból, erjesztett gyümölcsből, növényi nedvekből vagy keményítőtartalmú terményekből (például gabonából) gyártják. Az égetett szeszeknek is két alapvető fajtája van: a fehér (ilyen például a gin meg a gyümölcspálinka) és a barna (például a rum vagy a whisky). Szeszgyártáshoz mindenféle növényt felhasználnak: gyümölcsöt, zöldséget, gabonát és gyógyfüveket is. Tudj meg többet honlapunkról!

Csinosodni géllel

      Amennyiben a mi karcsúsító gél ünket választod a hasi zsírt is kezelni tudod. A hasi zsírt úgy is hívják: „fuss vagy harcolj" zsír, mert könnyen mozgósítható energiaraktárként szolgál. Ez áll annak a tapasztalatnak a hátterében, hogy a hasban, a bélfodrok körüli zsír gyorsan leadható, ellentétben a bőr alatt felszaporodó zsírszövettel. Add le a rendelésed már a mai nap!